Upptäck

Stuga Mörtsjön

Tillgänglig i december

airbnb-svg copy-svg

Snart på Airbnb

Snart på Booking.com

Denna semesterstuga ligger inbäddad i det fridfulla landskapet i Jämtland, bara en kort 2-minuters promenad från Mörtsjöns vackra stränder, vår mysiga stuga nära Stugun erbjuder den perfekta tillflyktsorten för dem som söker lugn, avkoppling och äventyr. Mörtsjön, med sitt kristallklara vatten, är en dold pärla som är idealisk för att simma, fiska eller bara njuta av den fantastiska naturen. Sjöns lugna atmosfär inbjuder dig att varva ner och återknyta kontakten med naturen, vilket gör det till en favoritplats för både besökare och lokalbefolkningen.

Vår välutrustade stuga är bekväm för upp till 4 gäster och är perfekt för en familjesemester eller en lugn tillflyktsort med vänner. Med bekvämligheter utformade för året runt komfort, kommer du att känna dig som hemma oavsett när du besöker. Observera att det inte finns något Wi-Fi tillgängligt, vilket uppmuntrar dig att verkligen koppla bort och fördjupa dig i den naturliga skönheten runt omkring dig.

Hur man kommer till Stuga
Stuga är lätt att med bil, eftersom det inte finns någon kollektivtrafik direkt till stugan. Närmaste större stad är Östersund, som kan nås med både flyg och tåg. Åre Östersund Airport erbjuder regelbundna flyg från större städer, och Östersunds centralstation har goda tågförbindelser. Väl i Östersund kan du hyra en bil från någon av uthyrningsfirmorna i staden eller på flygplatsen för att köra den cirka en timme långa natursköna sträckan till stugan. Körningen tar dig genom Jämtlands hisnande landskap och erbjuder en perfekt introduktion till regionens naturliga skönhet.

Närliggande platser att utforska
Området kring stugan är rikt på naturskönhet och kulturarv. Besök den charmiga byn Stugun, där du kan utforska lokala butiker och traditionella svenska kaféer. För friluftsentusiaster erbjuder Jämtlands vidsträckta vildmark oändliga möjligheter till vandring, djurskådning och på vintern längdskidåkning. De närliggande älvarna är perfekta för kajakpaddling och kanotpaddling, medan skogarna är idealiska för bärplockning och naturvandringar.

Tänk dig att vakna till ljudet av fågelkvitter, njuta av ditt morgonkaffe på verandan och spendera dina dagar med att utforska Mörtsjöns naturliga skönhet och dess omgivningar. På kvällarna kan du samlas runt den öppna spisen eller titta på stjärnorna under den klara norra himlen.

Upplev det bästa av svensk natur och gästfrihet i vår charmiga stuga nära Stugun. Boka din vistelse idag och skapa oförglömliga minnen vid den fridfulla Mörtsjön i Jämtland.

Din destination

Sunshine Stuga | Mörtsjön

Mörtsjövägen 8
844 96 Stugun