Våra magnifika semesterstugor

Stuga Bergvik

Boka på Airbnb

Boka på Booking.com

Stuga Bergvik ligger inbäddat i den fridfulla provinsen Jämtland och erbjuder en fridfull tillflyktsort omgiven av naturlig skönhet. Bara en kort promenad från den lugna Revsundssjön, inbjuder denna charmiga stuga dig att varva ner i en miljö där tystnad och utrymme finns i överflöd. Oavsett om du kopplar av på trädgårdsterrassen, utforskar den närliggande skogen eller njuter av värmen från vedspisen inne, ger Stuga Bergvik en autentisk smak av den svenska landsbygden.

För mer information, inklusive platsinformation och ett galleri med bilder, se till att läsa mer

Stuga Bergvik covered in snow
Stuga Bergvik living room light bedroom
Stuga Bergvik Summer Flowers garden lake Revsundssjön BBQ Terras
Sunshine Stuga Main Building Entrance Summer
Stuga Mörtsjön Beach 2 minutes walk
Stuga Mörtsjön Front door
Stuga Mörtsjön Road side
Stuga Mörtsjön back side with patio

Stuga Mörtsjön

Observera att denna stuga ännu inte är tillgänglig

Inbäddat i det fridfulla landskapet i Jämtland, bara en kort 2-minuters promenad från Mörtsjöns vackra stränder, erbjuder vår mysiga stuga i Stugun den perfekta tillflyktsorten för dem som söker lugn, avkoppling och äventyr. Mörtsjön, med sitt kristallklara vatten, är en dold pärla som är idealisk för att simma, fiska eller bara njuta av den fantastiska naturen. Sjöns lugna atmosfär inbjuder dig att varva ner och återknyta kontakten med naturen, vilket gör det till en favoritplats för både besökare och lokalbefolkningen.

 

Vår välutrustade stuga är bekväm för upp till 4 gäster och är idealisk för en familjesemester eller en lugn reträtt med vänner. Med bekvämligheter som är utformade för komfort året runt kommer du att känna dig som hemma oavsett när du besöker. Det omgivande området erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från vandring och djurskådning under de varmare månaderna till längdskidåkning och snöskovandring på vintern.

Tänk dig att vakna till ljudet av fågelkvitter, njuta av ditt morgonkaffe på verandan och spendera dina dagar med att utforska Mörtsjöns naturliga skönhet och dess omgivningar. På kvällarna kan du samlas runt den öppna spisen eller titta på stjärnorna under den klara norra himlen.

Upplev det bästa av svensk natur och gästfrihet i vår charmiga stuga nära Stugun. Boka din vistelse idag och skapa oförglömliga minnen vid den fridfulla Mörtsjön i Jämtland.