Kontakta oss

Kontaktformulär

Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig med allt du behöver. Oavsett om du har frågor om våra tjänster, behöver hjälp med en bokning eller vill ha mer information om våra erbjudanden och lokala attraktioner, är du välkommen att kontakta oss. 

Vi heter Tjarda Gihaux och Ronald van Willigenburg, och vi vill gärna presentera oss. I början av 2022 gjorde vi den stora flytten från Nederländerna till de fridfulla landskapen i Jämtland, Sverige, tillsammans med våra två barn. Även om vi uppskattade vår tid i Nederländerna sökte vi mer lugn, utrymme och frihet – och vi fann allt här i vackra Jämtland.

Jämtland, särskilt områdena runt Bräcke och Gällö, har fängslat oss med sin naturliga skönhet och lugna livsstil. Regionen är känd för sina hisnande landskap med vidsträckta skogar, orörda sjöar och böljande kullar som sträcker sig så långt ögat kan se. Himlen här verkar fortsätta för evigt och erbjuder en fantastisk bakgrund för den oförstörda naturen som omger oss.

Bräcke, där vi har bosatt oss, är hjärtat i denna vildmark. Dessa små, välkomnande samhällen är fyllda av vänliga människor som är stolta över sin miljö, kultur och sina traditioner. Det autentiska livet här är uppfriskande, med en djup koppling till naturen som är tydlig i allt från det lokala köket till de många utomhusaktiviteter som finns tillgängliga.

Oavsett om det handlar om att vandra genom orörda skogar, fiska i kristallklara sjöar eller bara njuta av den fridfulla atmosfären, erbjuder Jämtland en mängd upplevelser för dem som vill återknyta kontakten med naturen. Området är rikt på flora och fauna, och observationer av vilda djur är en vanlig och uppskattad företeelse. Årstiderna ger sin egen unika skönhet, från höstens livfulla färger till vinterns snötäckta lugn, vilket gör varje besök speciellt oavsett årstid.

Vi har förälskat oss i Jämtland och vi vill dela med oss av det som gör det så speciellt till andra. Från de hisnande himlarna och den orörda naturskönheten till värmen i det lokala samhället och de rika kulturella traditionerna erbjuder Jämtland en unik känsla av äkthet och blygsam stolthet. Oavsett om du letar efter utomhusäventyr eller bara en plats att varva ner, är det här en plats där lugn och rymd finns i överflöd. Vi hoppas att du kommer att uppleva Jämtlands magi som vi har gjort.